Tab Menu

Followers

Thursday, July 8, 2010

Coke And Sundae!!!!! Berada dalam pasaran Ogos ini!!!!!

Boleh ke Coke dan sundae bercampur? Apa rasanya ye? Sedap ke? Boleh telan ke? Itulah yang terjadi apabila Azyan bertemu dengan Syakir.
Mereka berdua tak ubah seperti anjing dan kucing. Pantang bersua, pasti mereka akan berperang mulut. Cuma tak angkat senapang aje.
Azyan mendambakan seorang kekasih yang lebih gagah daripada pujaan hatinya, The Rock. Sementelah dia merupakan juara tae kwan do peringkat sekolah dan daerah. Tambahan pula, dengan didikan ala-ala tentera daripada ayahnya, Mejar Idris, Azyan merupakan seorang gadis yang tough dan maskulin. Tentulah dia mahukan seorang pria yang gagah perkasa, laksana pahlawan zaman dahulukala. Azyan dalam diam-diam menaruh hati terhadap Haziq, sepupu musuhnya, Syakir. Dia pernah melayangkan surat cinta buat Haziq tetapi tersalah ‘landing’ kepada Syakir pula. Dan itulah modal utama yang Syakir gunakan untuk memaksa Azyan menyertai kelab teaternya.
Syakir telah lama jatuh hati pada Azyan. Malangnya dia bukanlah mat jiwang karat. Dia sendiri geli untuk mengucapkan perkataan ‘I love you’ mahupun ‘sayang’ kepada Azyan. Satu sahaja caranya menarik perhatian Azyan: melalui kata-katanya yang pedas lagi berbisa.
Yang Azyan pula, slow nauzubillah! Dah banyak kali Syakir bagi hint, dia langsung tak perasan. Sedangkan semua orang tahu yang Syakir ada hati pada Azyan.
Bila agaknya Azyan yang gemarkan air Coke boleh ngam dengan Syakir yang sukakan aiskrim sundae?
Sebuah kisah cinta kelakar yang rugi jika tidak dimiliki!

6 comments:

  1. lawalah cover ni.......for sure......akak beli!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hehe..
    nie yg best sgt nie..
    tbitan kaki novelkan..
    mesti kne beli..
    x sabr plak..

    ReplyDelete
  3. cantik cover novel akak :) i like!

    ReplyDelete
  4. wah... bes sgt...
    xsbr nk eli haha

    ReplyDelete
  5. wa....nk beli nk beli ...cant wait for it

    ReplyDelete
  6. dh bce.. cite ni mcm cite novel grafik,gagah nye kelab manik n busur beradu,pelukis nye motomi kyosuke..huhuhu,, bleh thn r cite coke n sandae ni~

    ReplyDelete