Tab Menu

Followers

Tuesday, March 29, 2011

CERITA ILYA

Assalamualaikum mukadimah pembuka kata. Saya tidaklah pandai nak bermadah atau berseloka. Hehehehe...Tapi adalah sikit-sikit belajar sastera. Dan saya tidaklah sepopular artis  di luar sana.  Saja nak mencoret kat blog saya ini. Sabar ye yang sedang menunggu e-novel dalam ini. InsyaALLAH saya akan masukkan nanti,

Terima kepada pembaca dan penyokong yang sentiasa memberikan semangat kepada saya. Komen-komen anda saya jadikan panduan untuk membaiki kelemahan yang ada. InsyaALLAH saya akan masukkan coke and sundae II sampai bab 30 sebab bab untuk kali ini memang banyak. 550 M/S. Saya mahu pembaca puas menikmati coke and sundae II bukan yang ada di McDonalds itu ye...hehehehe! Saya tak mahu novel saya meleret sangat so karangkan dahulu cerita saya sebelum ditaip dalam komputer.

Begitu jua dengan queen control. Salahnya queen control hanya 500 M/S kurang sedikit dari coke and sundae II. Tak sangka ramai yang mengikuti cerita ini di blog dan queen control jua peminat sendiri. Dan kini saya sedang membuat novel genre agak berat sedikit tengah ubahsuai iaitu Romie x Julie dan Glamour. Ada yang bertanya pada saya. Ilya...tak pening ke buat menulis pelbagai novel ni? Jawapan saya tentulah tidak sebab setiap novel saya ada disediakan rangka bukan main taip je tau...hehehehe...

Ada tak yang teringin mahu berjumpa dengan Ilya Abdullah? Angkat tangan.

7 comments:

  1. yayyy!!!semua dibukukan ke?? huuuuu.....

    harap2 tak le tunggu lama. bosan laa pulak bila sumer novel bulan 4 dah abis di baca. iskkk

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya nak jumpe kak ilya!!!~~

    ReplyDelete
  4. akak saya pun jumpa akak juga...
    wah bestnya akak nak masukkan smpi bab 30...tak sabar nak baca...blhlah rawat hati sementara CNS II nak keluar...sayang kat akak...
    wah queen control pun nak jadi manuskrip penuh ke????
    best...

    ReplyDelete
  5. Luv you all...:D: Ya Queen Control juga akan jadi manuskrip penuh.

    ReplyDelete
  6. lamanya tahun dpn baru terbit CNS x blh cpt kan sikit ke? queen control plk bila nk terbitnye?
    akak suka semua cerita ilya..cerpen pn akak ikut..tahniah ye..dunia penulisan kita ada sebutir mutiara bernama ilya yg x pernah kering idea menulis..kagum akak..;)

    ReplyDelete